Real Madrid kohtaa tänään lauantaina klo 22.00 alkavassa ottelussa Valencian kotikentällä. Ottelu on viimeinen ennen kahden viikon maajoukkuetaukoa.

Joko nyt? Ei sittenkään..

Monet Los Blancosin kannattajat ovat odottaneet kesällä seuraan liittyneen turkkilaisen suurlupauksen Arda Gülerin debyyttia kuin kuuta nousevaa. Viikko sitten puhuttiin valtamediassa paljon siitä, että nuorukaisen debyytti olisi mahdollinen joko Rayo Vallecanoa tai Bragaa vastaan. Kun debyyttiä ei tullut viikonloppuna Rayoa vastaan, pidettiin lähes varmana, että keskiviikkona UCL-ottelussa Bragaa vastaan turkkilainen nähdään vihdoin kentällä. Ancelotti aloitti vaihtoruletin tuplavaihdolla 74. peliminuutilla, ei Ardaa. Toinen tuplavaihto 77. peliminuutilla, ei Ardaa. Mutta Nico Paz! Argentiinalaiselle huippulupaukselle ensimmäiset minuutit UCL:ssa, hienoa! Viimeinen vaihto 84. minuutilla, ei Ardaa.

Pelin jälkeen syy selvisi. Turkkilainen kärsi jälleen loukkaantumisen juuri ottelun alla. Hän istui koko pelin penkillä, mutta on jälleen sivussa kuukauden verran takareisivamman vuoksi. Ancelotti kertoi lehdistötilaisuudessa, että on normaalia, että isomman leikkausvamman jälkeen ilmenee muita pienempiä vammoja, jollaiseen kierteeseen Arda on nyt valitettavasti ajautunut. Nyt olisi tärkeintä hoitaa kaikki pienetkin vammat huolellisesti ja kärsivällisesti alta pois, eikä kiirehtiä paluuta pelikentille.

Jatkosopimuksia!

Real Madrid on tehnyt useita tärkeitä jatkosopimuksia tulevaisuuden kannalta pitkin tätä ja viime viikkoa. Ensin Viniciuksen sopimusta jatkettiin vuoteen 2027 asti. Seuraavaksi oli vuorossa Rodrygo, jonka sopimus jatkuu vuoteen 2028 asti. Tällä viikolla vuorossa olivat vuorostaan Camavinga ja Valverde, joiden sopimukset jatkuvat vuoteen 2029 asti.

Tulevaisuus on näin ollen hyvissä käsissä!

Ennakoidut avauskokoonpanot

Real Madrid:

1-4-3-1-2

Lunin; Carvajal, Nacho, Alaba, Fran; Modric, Camavinga, Valverde; Bellingham; Rodrygo, Vinicius

Valencia:

1-4-2-3-1

Mamardashvili; Correia, Mosquera, Paulista, Gaya; Pepelu, Guerra; Pérez, Amallah, Lopez, Duro

Otteluennakko Real Madrid-Valencia

Real Madridilta on poissa kokoonpanosta pitkäaikaisloukkaantuneiden Courtoisin, Tchouamenin, Militaon sekä Arda Gülerin lisäksi Kepa, joka loukkaantui Braga-ottelun lämmittelyssä. Rüdiger on puolestaan sivussa pelikiellon takia.

Real Madrid lähtee otteluun poissaoloista huolimatta ennakkosuosikkina kotikentällään. Bragasta napattu voitto oli hieno esitys, jossa nähtiin iloista futista paikoitellen molempiin suuntiin, mutta Real oli kuitenkin vahvasti pelin päällä suurimman osan ajasta. Onnistumisia tuli myös juuri niille pelaajille, joille niitä toivottiin.

Samanlaista peliä odotetaan myös tänä iltana. Valencia tulee varmasti haastamaan Realin puolustusta omalla vauhdikkaalla hyökkäyspelillään, mutta kuten keskiviikkona nähtiin, Real osaa edelleen iskeä vastaan. Vinille ja Rodrygolle, sekä keskikentältä tuleville tukipelaajille ei Valencian puolustus varmasti halua antaa yhtään ylimääräistä tilaa.

Tulosveikkaus: Real Madrid – Valencia 2-1

Tekijä: NL