Real Madrid kohtaa Rayo Vallecanon sunnuntaina Santiago Bernabéulla klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Loukkaantumiset aiheuttavat päänvaivaa

Viime viikonlopun El Clásicon jälkeen Real Madridin kokoonpano koki jälleen pari takaiskua, kun ranskalaiset Ferland Mendy ja Aurelin Tchouameni joutuivat sairastuvalle. Mendyllä vaiva oli pienempi ja hän harjoitteli jo loppuviikosta joukkueen kanssa, mutta häntä ei varotoimenpiteenä nimetty mukaan ottelun kokoonpanoon. Tchouamenin vaiva on vakavampi. Hänellä todettiin murtuma vasemmassa jalkapöydässä, joka pitää hänet sivussa pelikentiltä noin kahden kuukauden ajan.

Positiivinen uutinen sen sijaan on se, että Arda Güler on nimetty joukkueen kokoonpanoon illan Rayo Vallecano-otteluun. Näemmekö vihdoin turkkilaisen ihmepojan debyytin valkoisessa paidassa, sitä jäämme odottamaan innolla.

Raul de Tomas

Real Madridin oma kasvatti Raul de Tomas kohtaa jälleen kasvattiseuransa. RdT:n alkukausi on ollut erittäin vaisu. Poikkeuksellisesti hyökkääjä on vielä ilman maaleja tämän kauden La Ligassa. Realin kasvateille toivoo aina hyvää, missä ikinä he pelaavatkin. Toivottavasti hyökkääjä löytää totutun maalivireen, mutta vasta tämän päivän ottelun jälkeen.

Ennakoidut avauskokoonpanot

Real Madrid:

1-4-3-1-2

Kepa; Carvajal, Rüdiger, Alaba, Fran Garcia; Modric, Camavinga, Valverde; Bellingham; Vinicius, Joselu

Rayo Vallecano:

1-4-2-3-1

Dimitrievski; Balliu, Mumin, Lejeune, Espino; Ciss, Valentin; Isi, Trejo, Garcia; RdT

Otteluennakko Real Madrid-Rayo Vallecano

Real Madrid tulee otteluun levänneenä, kun taas Rayo Vallecano pelasi viikolla Copa del Reyn ottelun Atletico Lugonesia vastaan, voittaen 0-6.

Real Madridin 5 edellistä ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien (4-1-0), kun taas Rayon vastaava tilasto on (2-3-0).

Ottelusta on odotettavissa viihdyttävä ja hyökkäysvoittoinen kamppailu. Rayolla on varmasti itseluottamus kunnossa viikolla pelatun CdR pelin jälkeen eikä vierasjoukkue ole hävinnyt kuin kaksi ottelua La Ligassa tällä kaudella (Betis & Atletico Madrid). Rayo pyrkii hyökkäämään suoraviivaisesti, mikä osaltaan avaa Real Madridille isoja tiloja puolustuksen selustaan, johon hyökätä.

Tulosveikkaus Real Madrid – Rayo Vallecano 5-1

Tekijät: NL & OT