Tervehdys kaikki Suomen Madridistat!

Saimme tiistaina 16.03.2021 Real Madridilta mahtavia uutisia! Meidän yhdistys on nyt hyväksytty Real Madridin viralliseksi kannattajayhdistykseksi ja olemme näin ollen virallinen Peña!

Tämän saavutuksen eteen on painettu taustalla kovasti töitä reilun 1,5 vuoden ajan. Haluankin tässä välissä kiittää kaikkia johtoryhmän jäseniä hyvästä työstä yhteisen unelman eteen!

On upeaa huomata, kuinka kova työ kantaa nyt hedelmää, ja yhdistyksemme kasvaa koko ajan kovaa vauhtia. Tulemme laittamaan nyt työhaalarit entistä tiukemmalle. Tavoitteemme on tuoda Suomen Madridistat yhteen ja kasvattaa tätä hienoa perhettä ympäri Suomea.

Tällä hetkellä vallitsevan maailmantilanteen vuoksi kaikki jäsentoimintamme on hoidettu etäyhteyksien kautta. Kokoonnumme seuraamaan ja keskustelemaan peleistä Meetin välityksellä aina pelipäivinä. Lisäksi kaikki jäsenet pääsevät yhdistyksen suljettuun WhatsApp-ryhmään, johon myös Meet-linkki pelipäivänä lähetetään. Kunhan korona tästä helpottaa, niin kokoonnumme jälleen porukalla katsomaan pelejä Pasilan Triplassa sijaisevaan O´Learysiin. Tämän lisäksi meillä on monia muita mahtavia ideoita sekä sisältöjä tulossa aivan lähiaikoina, joten pysythän kuulolla. Näistä tullaan tiedottamaan nettisivujen lisäksi myös sosiaalisissa medioissamme, joten otathan seurantaan Twitterissä https://twitter.com/madridistas_fi, Instragramissa https://www.instagram.com/madridistas.fi/, Twitchissä https://www.twitch.tv/penamadridistadefinlandia ja Facebookissa https://www.facebook.com/madridistas.fi/.

Tervetuloa mukaan Suomen Madridistoihin!

PS. Olemme juuri tänään avanneet oman fanituotekaupan, joten käykäähän tutustumassa PMdF-tuotevalikoimaan ja laittakaahan tilauksia tulemaan! https://reddyshop.co/pmdf/

Yhdistyksen puolesta,
pj Niko Laakso