Peña Madridista de Finlandia juhlisti viime keskiviikkona 16.3.2022 ensimmäistä vuosipäivää virallistumisesta! Yhdistys juhlisti tätä merkkipaalua etäsynttärien muodossa sunnuntaina 20.3. Juhlissa oli paikalla mukava määrä jäseniä! Juhlien aikana tutustuttiin toisiimme, järjestettiin Real Madrid aiheinen tietovisa, jossa palkintona kolmelle parhaalle oli fanituotepalkinnot yhdistyksen fanikaupasta sekä keskusteltiin yleisesti yhdistykseen ja Real Madridiin liittyvistä asioista.

Synttärijuhlien jälkeen jatkoimme syntymäpäivien juhlistamista yhdistyksen Twitch-kanavalla, jossa puitiin huikeaa PSG-otteluparia sekä ennakoitiin tulevaa El Clásicoa. Ilta päättyi otteluseurantaan sekä yhdistyksen jäsenten omalla Discord-kanavalla että poikkeuksellisesti Tikkurilan Old Storyssa, sillä yhteistyökumppanimme Pasilan Triplan O’Learys ravintolan aukioloajat eivät mahdollistaneet tällä kertaa ottelun seuraamista siellä.

Yhdistys kasvaa jatkuvasti ja meillä on jäseniä ympäri Suomen mukavasti. Tarkoituksemme on tuoda yhteen Real Madridin kannattajia, lisätä espanjalaisen jalkapallon, La Ligan ja ennen kaikkea Real Madridin näkyvyyttä Suomessa ja järjestää yhteisiä tapahtumia sekä Suomessa että pelimatkojen muodossa Madridiin. Lähes koko yhdistyksen olemassaolon ajan yhdistyksen toimintaa ja tapahtumien järjestämistä on hankaloittanut huomattavasti maailmanlaajuinen koronapandemia, mutta tilanne alkaa tästä toivottavasti jo pikkuhiljaa helpottamaan ja saamme vietyä toimintaamme entistä enemmän eteenpäin.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan yhdistykseemme. Jos koet, että Real Madrid on lähellä sydäntäsi, haluat jakaa kokemuksia samanhenkisten ihmisten seurassa tai edistää yhdistyksemme toimintaa, tämä on juuri oikea paikka sinulle!

Oikein mukavaa ja aurinkoista kevään jatkoa kaikille Madridistoille!

Ystävällisin terveisin,

PMdF:n pj Niko Laakso