¡HALA MADRID!

34:s mestaruus on tosiasia! Nyt on aika juhlia! Tätä päivää on varmasti jokainen Madridista odottanut, etenkin hankalan viime kauden jälkeen. Tänään meillä on kuitenkin luvassa TUPLAJUHLAT!

Me, faniyhdistyksen taustajoukot, olemme tehneet vuoden verran taustatyötä saadaksemme tämän onnistumaan ja toivotamme SINUT sydämellisesti mukaan toimintaamme! Mikä olisikaan parempi ajankohta liittyä jäseneksi kuin mestaruusjuhlat, vai mitä?

Jäseneksi liittyminen tapahtuu seuraavasti:
1. Maksa 20€:n suuruinen jäsenmaksu yhdistyksen tilille (Peña Madridista de Finlandia ry, FI48 4765 0010 0482 44, kirjoitathan maksun yhteydessä viestikenttään oma nimi+jäsenmaksu)
2. Lähetä jäsenrekisteriin kerättävät tiedot (koko nimi, osoitetiedot ja mahdollinen Madridista- jäsennumero) osoitteeseen info@madridistas.fi . Voit halutessasi liittää myös kopion maksukuitista sähköpostiisi, sillä se nopeuttaa jäsenrekisterin ja -maksujen käsittelyä.
3. Jää odottamaan jäsenkorttiasi, joka lähetetään heti, kun olemme saaneet Madridista vahvistuksen kannattajayhdistyksen virallistumisesta.

Jäsenyyteen kuuluu henkilökohtainen jäsenkortti, yhdistyksen yhteiset ottelutapahtumat sekä vähintään yksi saunailta kauden aikana. Meillä on myös tarkoitus järjestää vähintään yksi yhteinen omakustanteinen ottelumatka paikan päälle Madridiin seuraamaan Los Blancosin otteita Santiago Bernabeulla (tällä hetkellä korona vielä vaikuttaa tähän tilanteeseen, muuta toivon mukaan keväällä jo mahdollinen!). Tällä hetkellä jäsenetuna on ottelupäivinä -10% alennus burgeriannoksesta sekä oluesta ja siideristä Pasilan Triplan O’Learysissa, mutta päivittelemme etuja koko ajan, sekä myös sen mukaan, miltä paikkakunnilta jäseniä liittyy mukaan! Meille on myös tulossa yhdistyksen huivi ensi kautta varten, josta tiedotamme lisää lähiaikoina! Pääset mukaan mahtavaan faniporukkaan, jossa saat varmasti paljon uusia ystäviä, joita yhdistää rakkaus Los Blancosia kohtaan!

Yhdistyksen toiminta tästä eteenpäin jatkuu siis niin, että heti, kun olemme saaneet 50 maksanutta jäsenmaksua, voimme lähettää Real Madridille lupahakemuksen kannattajayhdistyksen virallistamiseksi. Tämän jälkeen yhdistyksen nimi tulee olemaan Peña Madridista de Finlandia. Ennen jäsenyyden virallistamista, emme valitettavasti voi tätä nimeä eikä yhdistyksen virallista logoa käyttää.
Saamme myös lähipäivinä avattua nettisivut sekä somekanavat, jotka kannattaa ottaa seurantaan!

Tulethan mukaan Suomen kauneimpaan faniporukkaan!

Yhdistyksen puolesta,
Pj. Niko Laakso